ErreWay Y Rebelde Way

Dobro Dosli na moj blog i ostavljajte komentare

16.06.2007.

Perdidos

Samo da se izvinim na gresci, prikazivanje ce biti u oktobru 2007.godine i jos samo slika " Perdidos ".

16.06.2007.

Opet Luisana !!!

Canal 13 i Pol-Ka su u pre-produkciji prisvajanja serije " Lost ", koja ce imati argentinsku titulu pod nazivom " Perdidos ".Neka imena koja ce se pojavljivati u toj seriji su Facundo Arana, Gaston Pauls, Araceli Gonzalez, Marcela Kloosterboer, Luisana Lopilato, Tomas Fonzi i Juan Manuel Gil Navarro.Snimanje ce poceti u Oktobru 2007. godine.

16.06.2007.

Luisana najljepsa

Na internet stranici spanske televizije laguia tv, mozete glasati za najljepsu djevojku.Medju 150 djevojaka, pojavila se i Luisana Lopilato, koja predstavlja seriju Rebelde Way.Nazalost, medju njima se nije pojavila niti jedna vise glumica iz serije Rebelde Way.Taj sajt na kome mozete glasati je  http//:ideal.laguiatv.com/especials/votacion-chicas-guapas/participa2 , najveci broj glasova koji mozete dati je 3, molim vas glasujte za Luisanu Lopilato.

  

09.06.2007.

HVALA 10 000 !!! ; )

Hvala na 10 000 posjeta, molim vas ostavljajte vise komentara.Jos samo nesto, ne pisi te vise one komentare o nekoj sreci, ljubavi,...

 

  

09.06.2007.

Soledad Fandiño- Consuelo

Soledad Fandiño, nama poznatija kao Consuelo, ucestvuje u mnogim angazmanima Felipe Colombo-a.Neki od njih su serija Son de Fierro, gdje glumi Sandru Fierro i reklama za Coca-Colu Zero.Evo sad i slike.

 

07.06.2007.

Fernanda u Big Brother-u

Prije par dana se ovdje zavrsio Veliki Brat VIP, ali to nije slucaj u Argentini.Naime, u Argentini je poceo prije nekoliko sedmica, pod nazivom Gran Hermano Famosos.Jedan od ukucana je i Maria Fernanda Neil, tj. Fernanda iz serije RebeldeWay.Ako zelite, mozete otici na sajt Gran Hermano Famosos i podrzati Fernandu.Za sada se Fernanda dobro drzi.Usput i da se izvinim zbog dugog ne pisanja postova i nadam se da ce te mi oprostiti.Evo sad i malo slika.

fernanda-neil.png