ErreWay Y Rebelde Way

Dobro Dosli na moj blog i ostavljajte komentare

12.01.2008.

Lu u mjuziklu Carobnjak iz Oza

Producent Carlos Troncoso otkupio je prava na Carobnjaka iz Oza i u najvecoj tajnosti je poceo da priprema jedan od najocekivanijih mjuzikla ove godine u Buenos Airesu.

On je vec poceo razgovarati sa Liz Solari, Marianom Fabbiani i Luisanom Lopilato,tri glumice koje bi mogle glumiti Dorothy.Ovih dana ce se odrediti sala,direktor,koreografija i muzicki direktor ovog djela koje ce se premijerno prikazati u Argentini tokom aprila.

Troncoso je bio produicent uspjesnih djela poput "La voz humana" sa Humbertom Tortonese i muzicke verzije " La fiaca" gdje su glavni glumci bili Elena Rogger i Diego Reinhold.

12.01.2008.

Felipe dobio novu ulogu!!!

Mladi glumac Felipe Colombo,Manuel iz serije "Rebelde Way"dobio je novu ulogu u komediji "Socias",koju ce producirati Adrijana Suar.I ovog puta partnerka mu je Vanesa Gonzales,njegova "nemoguca ljubav"iz serije "Son de Fierro" koja se vec duze vrijeme emituje sa velikim uspjehom.Iako je veoma zauzet oko turneje sa grupom Erreway,Felipe ne zeli da zapostavi svoju glumacku karijeru i tvrdi da je veoma zadovoljan novom ulogom,te se nada dobrom prijemu kod publike.

12.01.2008.

Luisana na odmoru u Novom Zelandu

Evo i mene!! Izvinjavam se sto nisam dugo pisala.Ali uskoro cu sve to nadoknaditi. Nadam se da cete mi oprostiti.

Njen momak,teniser Juna Monaco,igra na ATPu u Aucklandu i vec je usao medu 4 najbolja igraca na turniru.Ona ga je pratila,i posto je uvijek bila prisutna na svakoj njegovoj partiji,odlucila je da se odmori i proseta.

Govorimo o Luisani Lopilato,koja je ovih dana uziva u mini-odmoru u Novom Zelandu. Poslije 2007 u kojoj se malo pojavljivala na televiziji,glumica se priprema za 2008 u kojoj ce mnogo raditi.

Luisana i Monaco,jako sretni,su plovili jahtom i uzivali su u ljepoti dana koje imaju.

Kad se vrati,Luisana pocinje sa snimanjem nove serije od Ideas del Sur "4x4",u kojem ce glumiti sa Gabrielom "el Puma" Goityem.