ErreWay Y Rebelde Way

Dobro Dosli na moj blog i ostavljajte komentare

14.01.2008.

Felipe Colombo "Idem na odmor u Meksiko"

Zavrsava snimanje "Son de Fierro" i ide sa svojom porodicom u DF da uziva 15 dana u zemlji gdje se rodio.Jos uvijek ne zna kakva je njegova poslovna buducnost, sanja o nekoj ulozi u pozoristu.

Kako dolazu 2008. za tebe ?
Volio bih nastaviti u Pol-ki zato sto sam radio veoma dobro ove godine tamo.Ali ipak nista nije potpisano, i samo mislim na odmor, zelim se odmoriti i ne misliti na posao.

Sta bi volio raditi ?
Bilo bi dobro kada bih radio nesto u pozoristu takodje.Ima ponuda za tv i za pozornicu, jos uvijek nisam odlucio ni za jednu.Za sada sam uzeo ovu godinu da se udaljim od studija za snimanje.Ne znam.

Sta si planirao da uradis na ovom odmoru ?
Odmarati se....idem kuci....u Meksiko, sa mojom porodicom.Oni su dolazili na slavlja, ali idem 15 dana u DF.

14.01.2008.

Fan club!!!!!!!!!!

Ako zelite, mozete se uclaniti u oficijalni fan club Felipe Colombo Internacional-sede Bosnia.Clanovi fan cluba moraju da imaju najmanje 13 godina i da ucestvuju u raznim organizacijama ovog fan cluba.Ko zeli da se uclani u fan club neka posjeti www.felipe-bosnia.tk i neka popuni sve sto je navedeno pod Fan club, a zatim sve te podatke posalje na fci.bosnia@yahoo.com .Nakon sto posaljete mail dobicete potvrdu za ulazak u fan club i fan karticu na kojoj ce pisati vase ime.Neki od clanova ce biti odabrani za rad u administraciji, ali o tome cete biti obavjesteni na web site-u.

14.01.2008.

Snimanje novog filma!!!!

Znam da ste iznenadjeni,ali su me upravo obavjestili,da je moguce snimanje drugog filma grupe Erreway.Filma koji nece imati nikakve veze sa ranijom historijom Erreway 4 caminos ili pricom Rebeldeway.
U filmu bi trebali glumiti Felipe Colombo,Benjamin Rojas i Camila Bordonaba,kao gl.glumci.Da li ce im se pridruziti Luisana Lopilato koja vise ni na papirima nije clan grupe,jos se nezna.Ali to ce biti jedna sasvim druga prica,u kojoj ce se oni izraziti kao glumci.Radit ce muziku sa Vilijem Lorenzom i gitaristom Slivijom Furmanskim.Film bi se trebao poceti snimati krajem 2008,a prodavati u 2009 godini.Iz produkcijske kuce ERREWAY najavljuju veliki povratak Erreway-a nakon uvidjene cinjenice da se euforija buntovnistva prosirila na sve strane svijeta i da i nakon 3 godine zavrsetka snimanje serije Rebeldeway koja ih je napravila megapopularnim zvijezdama,omladina sirom svijeta slusa i voli argentinsku grupu.
JEDNA VELIKA NOVOST ZA SVE VAS.

IZ PRODUKCIJSKE KUCE;PORED VIJESTI DA CE SE SNIMATI DRUGI FILM DOLAZI VIJEST;DA ERREWAY PRIPREMA VELIKU TURNEJU U 2009 CAK U EVROPI.Najavljuju da ce pored SPANIJE otici do ITALIJE;GRCKE;RUMUNIJE;UKRAJINE;ALMENIJE;FRANCUSKE IZMEDJU OSTALOG.
A ko zna gdje jos.


14.01.2008.

Feliev intervju

Na sceni su na trenutak Kurt Cobain-bivsi pjevac grupe Nirvana-,i Frank Sinatra,u sjecanju na noc 5 aprila 1994,prije Kurtovog samoubojsta u njegovoj kuci u Seattelu,u Sjedinjenim Drzavama.Ali,u stvari,odglumiti ovu proslost je za oboje jednostavan izgovor da se ujedine u mjesanju njihovih strasti.Na ovoj razini treba reci da su Juan Carlos(56) i Felipe Colombo(23) otac i sin.Prvi je poznati argentinski glumac poznat u Meksiku,koji se tamo preselio u 70 godinama.Felipe,za razliku,rodio se u zemlji azteka,dosao je u Argentinu kad je napunio 15 godina i pokazao je svoje kvalitete u Doble vida,Rebelde way i Mujeres asesinas na televiziji i takoder u El graduado,u pozoristu,zajedno sa ni manje ni vise nego sa Nachom Guevara.Od pocetka 4 avgusta zajedno ce glumiti u No te preocupes ojos azules(Ne brinite se plave oci) u centru kulture Konex.I veoma su sretni kako ovo djelo napreduje: Prije,je nas privatni odnos bio veoma jak.Zato smo pokusali ne mjesati posao sa porodicom,ali sada se Felipe smatra glumcem,i iskreno ovo djelo na kojem radimo nam se svida.Ja sam takoder glumio u istom djelu u Meksiku prije 2 godine.Ovaj put smo htjeli napraviti porodicnu firmu i ponovno glumiti.Cak se i Patricia,moja zena,Felijeva majka,brine sa odjecu",objasnjava Juan Carlos sa meksickim naglaskom.

-Juan Carlos:Kako ste prezivjeli razdvojenost od vaseg sina?

-Tesko.Proslo je vec 8 godina.Felipe je primio ponude i prihvatio je doci raditi u Argentinu jer je htio biti nezavisan glumac.Recimo to na elegantan nacin:poslao me do d... i trudio se da uspije(smije se).Ja mu nisam moga reci da ne dode da radi u moju zemlju,iako je upocetku bilo komplikovano,nedostajale su mi stvari koje smo djelili svakog dana.Sa vremenom sam se navikavao i svatio sam da sinovi nareduju.U pocetku sam se bojao,jer sam ja iz Argentine otisao 70-ih godina.Ali kada je Felipe poceo ovdje raditi,imao sam priliku cesce se vracati.I to mi je prijalo.

-A ti Felipe?Da li ti je bila namjera praviti svoju karijeru daleko od svoje porodice?

-Da,naravno.Moji roditelji su glumci,i od malena sam zelio biti poput njih.Poceo sam raditi od 6 godine do 12 u Meksiku.Kasnije sam postao buntovnik i to je prestalo oko moje 15 godine.Nisam htio raditi,nisam htio obaveze,nisam htio slusati kako govore kako je sin Juan Carlosa takoder glumac.Ali kada su mi ponudili da radim u Argentini preda mnom se nasao izazov i pristao sam.I priznajem da su me moji roditelji podrzavali.Cak je i moj stari dosao da zivi sa mnom u Buenos Aires tokom prve 3 godine.Mi smo bili,smo i bicemo jedna atipicna porodica.

-Koja je razlika izmedu oca i sina?

Juan Carlos:Felipe je radio drugaciju karijeru od moje.Ja sam bio vise akademski,u pozoristu,nezavisan.Radio sam mnogo u kinu i pozoristu,i zadnje sto sam uradio bilo je na televiziji.Ja sam poznat glumac,ali ne i popularan.Mogu ici mirno ulicom.

Felipe:Za razliku od njega moja karijera,pocinje ovdje i vecinom se zadrzala na televiziji.Tek posljednjih godina sam moga birati projekte koje zelim raditi i otici u pozoriste.

-Kako je nastala ideja da glumite u ovom spektaklu?

-Felipe:Kad sam vidio ovo djelo u Meksiku zaljubio sam se u proslost i mislio sam da i ja glumim.Ali tata je radio tamo a ja u Argentini.Sad kad smo obojica ovdje,ponovno sam procitao djelo i osjetio sam da je dosao trenutak.Da sam se sastao sa Gabrielom Garciom i pocela je produkcija.I na srecu,oboma nam se ispunio san da radimo zajedno.Za mene je luksuz glumiti u pozoristu sa mojim tatom.

-Juan Carlos:Ponosan sam sto mogu glumiti sa svojim sinom u ovom argenmeks djelu,kako ja to kazem.Mozemo pomjesati dvije kulture,i to je jako dobro.

-Koje su vase zajednicke stvari?

-Juan Carlos:Zajedno smo jer se volimo,ali vidimo svijet drugacije.To nam pomaze da se bolje upoznamo.Imamo velike diskusije,i to je dobro.Ponekad,je svada veliki sport za nas.Vidjeti svijet na drugaciji nacin nam pomaze da se bolje upoznamo.Ja ne gledam sjevernoamericke filmove.Meni se svida europsko kino.

-Felipe:On ima jako nizak profil,ali takoder veoma jak.Za razliku od njega ja se mogu prilagoditi promjenama u zivotu.Ja mogu vise toga da trpim,iako sam takoder melankolican.

-Kada ste se razdvojili:Da li ste nekad osjetili da se trebate sastati?

-Felipe:Da,i to je logicno.Ali morao sam se rastati od svojih roditelja da bih mogao rasti.Bilo je ne izbjezno:nisam htio da me uporeduju sa njima i da kazu:"On je sin...".Htio sam imati sopstveni identitet.Kod kuce smo veoma priblizeni,ali opet nezavisni.

-Juan Carlos:Meni je najvise nedostajao glupa telesna prisutnost.Prodem jednan dan pored skole u koju je on isao i sjetim se svih trenutak kad sam ga vodio tamo.Danas se sastanemo u njegovoj kuci ili mojoj,i pocnemo kuhati i smijati se,jer se takmicimo da vidimo ko ce napravti najoriginalnije jelo.

-U djelu glumite dva veoma buntovna lika i sa veoma jakim karakterom.Da li ste i vi takoder takvi?

-Juan Carlos:Mene je u zivotu odrazavao duh buntovnika i odrastanje.Uvijek sam volio biti dinamican.Nikad se nisam navikao na pravila.

-Felipe:Ja sam vise diplomatican,za razliku od mog strog,iako sam poneka mladi revolucionar.Ja sam vise njezna osoba,sa malim ciljevima, i volio bih pokusati uvijek ziviti od pozorista.Moji buntovni iskazi uvijek su bili ne namjerni.